maanantai 28. joulukuuta 2009

Katsaus kuluneeseen vuoteen, osa 1

Mennyt vuosi on ollut vilkas ja tapahtumarikas, ainakin mitä käsitöihin tulee. Olen ollut hämmästyttävän aktiivinen, ja osallistunut kaikenlaisiin tempauksiin - yllätyin itsekin, kun kävin miettimään mitä kaikkea vuoden aikana on tapahtunut.

Alkutalvesta kävin Kehrääjien killan kehruukurssin, ja samoin tein lankavaraston rinnalle putkahti kuituvarasto. Ja loppuvuodesta, lainarukkiin kyllästyttyäni, sain ikioman rukin.

Tänä vuonna aikataulut viimein antoivat myöten ja pääsin mukaan Ursulan neuletapaamisiin. Mukavaa on ollut, kivoja ihmisiä, vertaistukea ja houkutuksia (jostain syystä jollain on aina mukana pussillinen Wollmeisea). Ursulassa on loistopalvelu, aina pöytiä varattuna ja skumppa tarjouksessa. Kesäkuun KIP-päiväkin viettettiin kehnon sään vuoksi Ursulassa, ja hauskaa oli.Osallistuin Ravelry-vaihtoihin, ja sain ihania paketteja, joista kaikista on ollut paljon iloa. Kuvassa on ensimmäinen vaihtopaketti (ajalta ennen blogia), jonka lähetti Samma.

Syksyn ehdoton kohokohta oli Lotan ja Samman järjestämä Neuleretriitti. Ensi keväänä uusiksi, eikös vaan?

Marraskuussa ajeltiin Neuleratikalla - lystiä sekin. Joulukuussa osallistuin Tuulian paitapajaan, ja valaistuin. Ensimmäinen metodipaita on jo suunnitteilla, se pääsee puikoille, kunhan saan mallitilkun valmiiksi ja mitat tarkistettua. Odotukset ovat korkealla!Lankavarasto kasvoi vuoden aikana aika tavalla, lähinnä ColourMartin ansiosta. Kashmiria, angoraa, jakkia etuisaan hintaan - mahdotonta vastustaa (ja sukkalankaakin tuli hankittua jonkun verran). Sain kulutettua pois antiikki- ja jämälangat, joten lankavaraston kokonaislaatu on entistäkin ihanampi. Ainut, mitä varastossani ei ole tarpeeksi, on aika.

Viime syksynä, pienen yllytyksen jälkeen, perustin myös tämän blogin. Kaikkeen sitä ihminen ryhtyykin langan takia!

2 kommenttia:

  1. Täälläkin on lankavarasto kummasti ihanoitunut ja tämä ihanoituminen/kivautuminen jatkuu koko ajan.

    VastaaPoista