perjantai 5. helmikuuta 2010

Amelian serkku
Vihdoinkin uusi villatakki! Kudoin tämän ensin valmiiksi asti joululomalla, pikavauhtia viikossa (oli pakkasta, ei voinut ulkoilla), vain todetakseni että on ne hihat sittenkin liian kapeat. Huokaus, ja purkaus. Onneksi lanka on aika paksua, valmista tuli korjauskierroksenkin kanssa suhteellisen nopeasti.
Malli on Knittyssä julkaistu Amelia, joka ei ensinäkemältä puhutellut lainkaan. Retriitissä Olebrumm oli pukeutunut kauniiseen harmaaseen Ameliaan, ja sen nähtyäni totesin tarvitsevani samanlaisen itsellenikin. Samaisen retriitin aikana adoptoin pussillisen kivan väristä Hjertegarnin Perun pääkaupunkia* Karoliinalta, ja siitä se ajatus sitten lähti.Kudoin omani ylhäältä alaspäin, koska niin on helpompaa. Nelosen puikoilla mentiin, lankaa kului melko tasan 450 gr. Napit löytyivät Nappitalosta. Tuli kiva, tykkään. Mutta voi olla että tarvitaan kierros pyykkikoneen villapesuohjelmassa, pieni kutistuminen tekisi tälle hyvää.

*Limaa siis. Miten voikin kivalla langalla olla noin luotaantyöntävä nimi?

6 kommenttia:

 1. Kaunis villatakki! Minuunkaan tuo Knittyn versio Ameliasta ei iskenyt yhtään, mutta tämä sinun versiosi on kaunis ja olen nähnyt muitakin kivoja.

  VastaaPoista
 2. Oi se on ihana! Nyt mäkin haluan samanlaisen.

  VastaaPoista
 3. Ala ajattele limaa, vaan Perun paakaupunkia, niin nimi ei olekaan niin paha! =) Ihana villatakki...taas!

  VastaaPoista
 4. Tuohan on kuvissa melkein yhtä kiva kuin livenä :)

  VastaaPoista