perjantai 14. tammikuuta 2011

Järjestelyä

Kodissamme asuu kaksi nörttiä, mistä seuraa, että kaikenmaailman johtoja ja latureita löytyy joka nurkasta - useimmiten kuitenkin kirjahyllystä, sekasotkuna läheltä pistorasiaa. Ei kovin kaunista saati käytännöllistä, etenkin kun kodin kolmas asukas on wannabe-nörtti, joka kovin, kovin mielellään leikkisi erilaisilla johdoilla ja latureilla.

Cable hideaway

Ratkaisu: otetaan pahvilaatikko, muotoillaan siitä hyllyyn sopivan kokoinen, päällystetään pöllökankaalla tapettiliisterin avulla. Sotku laatikon sisällä on edelleen kauhea, mutta ei osu ensimmäisenä ohikulkijan silmiin.

Cable hideaway

Tapettiliisteriä jäi yli viikonlopun tapetointiurakasta. Vanha tapetti (Laura Ashleyn Oriental Garden, mikäli jotakuta kiinnostaa), vaikka kaunis olikin, alkoi neljän vuoden yhteiselon jälkeen kyllästyttää.

Before

Halusimme jotain vaaleampaa ja raikkaampaa, ja aikamme pähkäiltyämme päädyimme Cole & Sonin Cow Parsley -tapettiin. Lauantai-iltana rapsuteltiin vanhat pois, sunnuntaina liisteröitiin uudet seinään. Muutos on melkoinen, olohuone näyttää paljon aiempaa suuremmalta ja valoisammalta. Tykkään, tykkään!

Wallpaper

Kuriositeettina kuva olohuoneen tapetista ajalta ennen meitä, tapettimuotia vuodelta 1974:

Olohuone/woonkamer

4 kommenttia:

 1. Tapetti on niin kaunis. Olen usein ihaillut tuota Cow parsleya.

  Mistä olet hankkinut jänislamppusi muuten?

  VastaaPoista
 2. Wooo.. ihania tapetteja. mähaluankans.

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kaikille!

  Lampun ostin joitain vuosia sitten Kiseleffin basaarista, siitä Aleksanterinkadunpuoleisesta lahjatavarakaupasta, jonka ikkunassa oli aina paperitähtiä. Nimeä en millään muista.

  VastaaPoista