tiistai 15. helmikuuta 2011

Hyviä aikomuksia

Ajattelin, että äitiyslomalla ehtisin kutomaan vauvalle, ompelemaan ja muutenkin rauhassa puuhastelemaan kotosalla. Yhden päivän ennätin olla lomalla, kun lapsi jo päätti tulla maailmaan - siinä ei kovin montaa asiaa kerinnyt tekemään. Jotain ehdin (vauvan lisäksi) kuitenkin saamaan valmiiksi:

A way too big hat

Kypärämyssy Menitan juhlavuoden merinosilkistä, mutta aivan liian iso keskoselle. No, onpa ensi talveksi myssy valmiina.

Thomas' blanket

Peitto valmistui myös, ja sen suojissa onkin hyvä nukkua päiväunia. Lankoina samoja Smarteja ja Karismoja kuin isoveljen peitossa. Tästä tuli aika kiva!

Thomas' blanket

Väriyhdistelmässä on jotain mukavan 50-lukulaista henkeä, ja ainaoikeat raidat olivat ihanan aivotonta ja rentouttavaa kudottavaa viimeisinä tukalina raskausviikkoina.

Siinäpä ne vauvaneuleet sitten olivatkin. Täytyy pistää puikot heilumaan, ettei vilu pääse yllättämään - vaikka ei me näillä pakkasilla päästä ulkoilemaan vielä pitkään aikaan. Onneksi pieni ihminen nukkuu hyvin ja paljon, joten eiköhän ne välttämättömimmät tule tehdyiksi.

Baby Thomas

On se kyllä ihana.

6 kommenttia:

 1. Voi murua! En malta odottaa, että pääsen sitä nuuhkuttamaan <3

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon uudesta ihanasta perheenjasenesta!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut vauvan johdosta :) Söpö pienokainen.

  VastaaPoista
 4. Onpahan vain TODELLA kaunis peitto ja hellyyttävä on kyllä tämä pikkuinenkin joka on kääriytynyt peiton sisään. Upeita neuleita sinulla blogissasi!

  VastaaPoista