keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Pehmeitä kömmähdyksiä

My handspun

Kehräsin jokin aika sitten Pepperpantsin Etsy-kaupasta ostamani merino-silkki-kashmirsekoitusta, ja voi elämä sentään että voi kuitu olla pehmeää! Ja kauniin väristä!

My handspun

Kevyt vauhtisokeus tosin iski iltamyöhällä: olin hyvän aikaa kerrannut kahta säiettä yhteen, kun alkoi yhtäkkiä tuntua siltä, että värit hailenevat ja olisi sittenkin pitänyt tehdä kolmisäikeistä. No, säikeet poikki ja loput navajokerraten kolmisäikeiseksi. Myöhäinen ilta on tunnetusti todella hyvä aika tehdä suuria muutoksia suunnitelmiin...

My handspun

No, seuraavana päivänä vyyhditin ja kylvetin langat, ja totesin että oli se kaksisäikeinen kuitenkin oikein kiva. Ja kolmisäikeinen myös. Suunnittelen kutovani langoista suuren huivin, mutta mutta. Jäljellä on vielä kaksi lettiä, enkä osaa päättää kummalla tyylillä ne kehräisin.

My handspun

Ylimmässä kuvassa kaksi kolmisäikeistä vyyhtiä, seuraavassa kuvassa kaksisäikeinen. Kumpi noista nyt sitten näyttäisi kivemmalta huivina?

Hirmuiset on ongelmat.

4 kommenttia:

 1. Kauniita kummatkin, kuten aina kehräämäsi. Minä pidän enemmän vyyhdillä kolmisäikeisestä, mutta toisaalta huivissa kaksisäikeinen voisi olla kivempi. Ymmärrän hyvin että on vaikeaa :)

  Monesti tällaisista toisaalta niin pienistä mutta toisaalta niin isoista kysymyksistä saa kyllä hirmuiset ongelmat. Tunnistan hyvin tuon tunteen. Se on hassua.

  VastaaPoista
 2. ihania eläimiä olet tehnyt!

  En ymmärrä kehräyksestä mitään, mutta mun silmiin molemmat näyttävät kauniilta.

  VastaaPoista
 3. Kiitokset, sanna ja kio!

  Täytyy tehdä mallitilkut noista langoista, ja sitten vasta päättää millä tavalla kehrää loput villat. Jatkoa seuraa!

  VastaaPoista