tiistai 30. elokuuta 2011

Vihreitä omenoita

Inspiration...

Meillä luetaan paljon, ja usein samaa kirjaa uudestaan ja uudestaan. Viime talvena yksi suosikeista oli Astrid Lindgrenin Osaa Lottakin ajaa, kirja josta pidin kovasti itsekin pienenä. Kirjassa on Ilon Wiklundin hurmaava kuvitus, ja yhdessä kuvassa katse tarttui Lotan isosiskon villatakkiin. En tiedä viehätyinkö kuvan tunnelmasta, pyörällä katua alas viilettävän tytön olemuksesta vai mistä, mutta halusin ehdottomasti samanlaisen vihreän villatakin.

Apple green cardigan

Varastosta löytyi sopivasti villatakillinen omenanvihreää Debbie Bliss Donegal Luxury Tweed Arania, joten pääsin aloittamaan saman tien. Mallina on taas kerran luotettava Tailored Sweater Method. Sivuille tein kierretyin silmukoin neulotun resorin, ja vasemmalle puolelle pienen taskun puhelinta varten. Nappilista on helmineuletta.

Apple green cardigan

Pidin langasta, sitä oli mukava kutoa ja väri on todella kaunis. Nähtäväksi jää miten se kestää käytössä, mutta odotukset ovat korkealla. Kudoin muutama vuosi sitten pitkän ulkotakin saman valmistajan Donegal Chunky Tweedistä, ja se on pysynyt hyvänä ahkerasta käytöstä huolimatta.

Apple green cardigan

Viime vuonna Tuomaanmarkkinoilta ostetut napit tuoksuvat edelleen vienosti katajalta.

Apple green cardigan

Takista tuli yksinkertainen ja mukava, ja uskon että tätä tulee käytettyä paljon, kunhan säät vielä hieman viilenevät. Syksy on jo melkein tullut, ihanaa!

7 kommenttia:

 1. Kaunis. Ihanan värinen ja niin Lottamainen :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on sama kirja mummolassa. Ihana lukea omalle lapselle tarinaa, jota kuunteli itsekin pienenä :)

  Takki on varsin onnistunut, ihana!

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva! Tuo "kainaloraita" on mainio.

  VastaaPoista
 4. Kaunis takki ! Ja komppaan Tainaa tuon sivuraidan osalta.

  VastaaPoista