perjantai 18. marraskuuta 2011

Menninkäismyssyjä

New hats

Kudoin pojille pipot Tour de Fleecen aikana kehräämästäni Louhittaren Luolan böffisilkistä, mallina Woolly Wormheadin menninkäishenkinen Quynn. Malli on aivan ihana, ja ohje niin selkeästi kirjoitettu että minäkin ymmärsin. Myssy pysyy hyvin päässä, ja suojaa otsan sekä korvat. Tykkään ja suosittelen!

New hats

Lankaa oli n. 100 g ja 200 metriä, jäljelle jäi vielä nöttönen. Lanka oli ohjeen suosituslankaa ohuempaa, joten vähän piti säätää.

New hats

Pienemmälle pojalle tein suurimman koon, ainaoikean reunuksen tosin tein ohjetta korkeammaksi. Isomman pojan pipoon lisäsin isoimpaan kokoon kuusi silmukkaa, ja hyvä tuli. Ohjetta on helppo muokata isommaksi, mikä onkin hyvä juttu, sillä poikien isäkin ihastui malliin. Tässä näkee noitten myssyjen kokoeron:

Hats from my handspun

Pidän näistä pipoista kovasti, sopivat näille pikku peikoille mainiosti. Nenunenu!

New hats

10 kommenttia:

 1. Ihanat pipot ja ihanat pojat! ja mä voin kuvitella miten pehmeät ovat!!! <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos ohjevinkistä, tää meni jo Ravelryssä jonoon!
  Ihania kuvia, varsinkin tuo viimeisin nenunenu! ♥

  VastaaPoista
 3. Ihania! Aivan mahtavat värit!

  VastaaPoista
 4. kauniit syksyn värit pipoissa. ihanat on pipot ja pojat!

  VastaaPoista
 5. Vooi kun söpöt lakit! Niin ja lapset kanssa C: Väritkin on niin kivat.

  VastaaPoista
 6. Tämä pipomalli on niin ihana, että tahtoisin opetella tekemään tälläisen itselleni. Mutten ymmärrä tuosta Revelrystä yhtikäs mitään. Eikö tähän pipoon ja korvallisen kohtaan vois joku vähän neuvoa tumpeloa??? *pliis*

  VastaaPoista
 7. Kiitos joko ja Maija!


  MarLi: Ohje on selkeä ja sitä voi muokata suuremmaksi paksummalla langalla ja lisäämällä silmukkamäärää. Ohjeen voi ostaa joko Ravelryn kautta: http://www.ravelry.com/patterns/library/quynn tai suunnittelijan omalta nettisivulta: http://www.woollywormhead.com/quynn/ Onnea matkaan!

  VastaaPoista