perjantai 5. heinäkuuta 2013

Kehräämisestä ja karanneista mopoista

TdF 2013

Tour de Fleece alkoi viime viikonloppuna, ja vaikka aiempina vuosina olen osallistunut innolla, nyt olen saanut kehrätyksi vaivaisen puolikkaan letin polwarthia. Kuidussa ei ole mitään vikaa, eikä kehräämisessä, eikä itse tapahtumassakaan. Kivoja kaikki, mutta kun ei vaan yhtään innosta.

Mutta arvatkaapa mikä innostaa? Tämä kasa:

Keskeneräisiä

Siinä on kuusi keskeneräistä villatakkia tai -paitaa. Itsekehrätystä raitapaita (tai villatakki, saa nähdä mihin ratkaisuun päädyn - ja lankaakin pitäisi kehrätä lisää), harmaa kirjoneulevillatakki (en ole vielä päässyt kirjoneuleosuuteen, mutta tästä tulee ihana), raitavillapaita tämän raitavillatakin mukaan, Driftwood, Owls-villatakin hihanalut sekä ihan vasta aloitettu melkein-Sauble. Jos joku sattuu näkemään karanneen moponi, niin sanokaa terveisiä ettei kotiin ole tulemista ennenkuin nämä ovat valmiita.


It's Tour de Fleece time, but this year the spinning bug hasn't bitten me. I just don't feel like spinning. It's not because of the roving, or the wheel, or the event - it's because of that pile of knitting pictured above.

Six cardigans or sweaters in progress. One out of my handspun, grey one with blue stripes, grey one with some colourwork, Driftwood, Owls and a sort of Sauble. Why yes, I did get a bit carried away.

12 kommenttia:

 1. Hohoo! Aika monta ihanaa juttua on kesken, noista tulee varmasti kivoja kaikista.

  VastaaPoista
 2. Melkoinen läjä :D Valmistumista odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Driftwoodin sain jo valmiiksi, ja heti kävi mielessä että pitäisikö aloittaa vielä yksi tai kaksi uutta... mutta jospa ensin kutoisin vielä jonkun toisenkin keskeneräisen loppuun.

   Poista
 3. Ihania malleja, etenkin owl ja driftwood. Nyt tuli piiitkästä aikaa sellainen olo, että pitäisikö kutoa syksyksi uusi neule....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin suositella molempia malleja, siitä vain puikoille:)

   Poista
 4. Onhan siinä läjää, mutta mietipä sitä riemua, kun niitä alkaa valmistua yhtä toisen perään. Nyt tekee mieli ottaa takkeja puikoille! :)

  VastaaPoista
 5. Sinullakin on tuommoinen knit'n spin projekti eli kehrätään lisää, kun lanka loppuu ja kaikkea ajateltua lankaa ei ole valmiina projektin alussa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki langat ovat arkistojen kätköistä, enkä kehrätessäni yhtään tiennyt mitä niistä tekisin. Mutta koska värivalikoimani on jossain määrin *köh* yhtenäinen, niin oli aika helppo yhdistellä:) Mutta nyt pitäis tosiaan tilata tuota semisolidia villaa lisää, että tulis joskus valmistakin.

   Poista
 6. Hei vaan, olen lausunut tunnustuksen blogillesi blogissani. Tämä ilmoitus kuului sääntöihin. ;) Blogistasi löytyy paitsi ihania neuleita myös aivan mahtavia piirroksia - villatakkisi ja sormiharjoituksesi tekevät vaikutuksen joka kerta. :)

  VastaaPoista
 7. Oi, kiitos! Ihan tässä puna kohoaa poskille:)

  VastaaPoista