perjantai 13. joulukuuta 2013

Sukkia, joulukalenterilla ja ilman

Jämälankavillasukkajoulukalenteri, 10 & 11

Joulukalenterisukat edistyvät! B-sukissa on aamupalan värinen raita, mutta koska jemmoistani ei löytynyt kahvin eikä ruisleivän väristä lankaa, kudoin harmaata. Seuraavaksi piti valita kulkuneuvon väri, joten valitsin vihreää polkupyöräni ja ratikan mukaan, pari kerrosta symboloi bussia. Silmäni kaipaa tuonne väliin kapeita raitoja rytmittämään sukkia, joten otin hiukan taiteellisia vapauksia.

Jämälankavillasukkajoulukalenteri, 12 & 13

A-sukissa on työtuolin ja sohvan väriset raidat, sinistä ja harmaata - harmaata on enemmän, koska sohva on isompi. Tämän päivän väriksi piti valita pipon väri, joten kudoin kahta eri sinistä, kahden sinisen pipon mukaan, joita olen viime päivinä eniten käyttänyt.

Sukkia

Muutama sukkapari on valmistunut jo aiemmin syksyllä, vadelmaiset raitasukat Markkalangasta, ja toiset pöllölapasista ylijääneestä Vedosta. Mallin olen nähnyt joskus jossain neulekirjassa, mutta en millään muista missä. Voi olla että kyseinen malli näyttää oikeasti ihan joltain muulta, hatarien muistikuvien varassa kun mentiin. Mutta kivat sukat tuli molemmista!

Sukkia

Tiedän, kummassakaan parissa ei ole yhtään sinistä eikä harmaata. Sukkien värien suhteen olen suorastaan hämmentävän avarakatseinen! Odottakaapa vain seuraavaksi valmistuvaa paria:)

4 kommenttia: