tiistai 4. maaliskuuta 2014

Sormiharjoituksia 57

Japaninlyhdyt

Tilli

Bambi

Testasin uutta luonnoskirjaa - paperi on ihan kivaa, mutta ei niin kivaa kuin vakiomerkkini kirjoissa. Kokeilen mielelläni uusia paperilaatuja, mutta paperin suhteen olen (jos mahdollista) vielä nirsompi kuin lankojen. Tässä kirjassa paperi on mukavan paksua, siinä on sopivasti hammasta ja värit imeytvät hyvin, mutta pinta ei valitettavasti kestä yhtään omaan sekatekniikkaani kuuluvaa hankausta ja rapsuttelua. Noh, kulutan sen verran paljon paperia vuodessa, että yksi ei-ihan-paras-mahdollinen luonnoskirjakin täyttyy melkein huomaamatta.

21 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän upeita taiteiluja! Ilo käydä kurkistelemassa aina, mitä piirtelet/maalaat. :)

  VastaaPoista
 2. Niin mielettömän ihanat jällee! terv. OutiK

  VastaaPoista
 3. Oi että mä oon kateellinen tuosta piirrustustaidosta! Herkkiä kuvia.

  VastaaPoista
 4. Mika on mielimerkkisi? Hankin pitkasta aikaa paperia.

  Hieno blogi. Kiitos inspiraatiosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnoskirjoissa tykkään Fabrianon Venezia-sarjasta, niissä on oikein kivan tuntuinen paperi. Pitäisikin taa stäydentää varastoja. Piirtämisen iloa sinulle!

   Poista
 5. Moi!

  Olin laittanut blogisi kirjanmerkkeihin joskus ja kun olin menossa omaan blogiini, se humpsahti osoiteruudulle (kaksi ekaa kirjainta osoitteessa on samoja). Haluan sanoa, että blogisi on ihan mielettömän ihana ja inspiroiva, ja siveltimesi jälki tosi ihanaa.

  Tosin, tuntuu niin kovin vaatimattomalta, että kutsut niin ihastuttavia kuvia vaatimattomasti sormiharjoituksiksi. (Näkisit minun harjoitukseni, niitä ei kannata julkaistakaan :D kaikki julkiseksi menevä kamani on hiottua ja hinkutettua. Oma blogini ei tosin pyöri ollenkaan artsuaiheiden äärellä.)

  Jatka hyvää työtä! Neuleista täytyy sanoa, että itse ihailen neulojia tosi paljon, koska olen tosi laiska sillä saralla, ja kädenjälkenikin on aika rosoista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Mua ihan punastuttaa täällä:)

   Tuo sormiharjoitus-nimike on semmoinen ...helposti lähestyttävä. Julkaistut kuvat ovat pienen pieni osa siitä, mitä teen - työjuttuja jaksan hioa, mutta nämä omaksi huviksi tehdyt kuvat yritän pitää rentoina. Aika paljon jää rosoa julkaistuihin juttuihin, mutta jos alkaisin kaikkea hiomaan, en ikinä julkaisisi yhtikäs mitään:)

   Poista
 6. Upeita kuvia, taas kerran. Tuo vasa vei mun sydämeni <3

  VastaaPoista
 7. Kiitos taas kauniista kuvista! Näitä on aina yhtä ihana katsella. Minusta tuo sormiharjoitus kuvaa näitä oikein hyvin ovat sellaisia rennon oloisia vaikka kuitenkin todella tarkkoja.

  VastaaPoista
 8. Mistä ostat sitä Fabrianon Veneziaa? Olisi tarvetta hyvälle paperille, juuri hankausta ja muuta kestävälle. Mistään ei vain tunnu löytyvän hyvää ja kestävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsingissä Temperasta, netin kautta Briteistä Jackson's Art Suppliesista. En osaa sanoa myydäänkö juuri tuota laatua irtoarkkeina, mutta kirjoina löytyy.

   Poista
  2. Kirja kyllä passaa minulle. Taidan netistä etsiä, asun niin kaukana Helsingistä. :) Kiitos tiedosta!

   Poista
  3. Toivottavasti paperi miellyttää:)

   Poista