perjantai 4. huhtikuuta 2014

Irtohihat

Armwarmers

Minulla on useampi vaate, joissa on 3/4-mittaiset hihat, ja aika monta kertaa talven aikana kävi mielessä, että pitäisi kutoa irtohihat. Tälle vuodelle kaavailemistani haasteneuleista löytyi Maroo mitts, joista nappasin tuon nätin aaltokuvion ja idean väreihin. Vaalea harmaa on mysteerisukkalankaa, vihreä Lanitiumin kimallesukkalankaa ja harmaa Louhittaren luolan Tuulian aikoinaan värjäämää Floricaa. Aloitin ranteesta, ja lisäsin silmukoita tarpeen mukaan - näistä tuli mukavan napakasti istuvat, ja sain käytettyä viimeistä metriä myöten tuon kauniin tummanharmaan langan.

Armwarmers

Nyt jos joku ajattelee, että eipä juuri kimalla tuo kimallesukkalanka, niin tunnustan, nyhdin pois ne kimalteet. Tuossa lahjaksi saadussa langassa on mitä kaunein vihreän sävy, mutta en vain kertakaikkiaan osaa kimaltaa. Stellinan poisto oli sen verran työläs operaatio, ettei koko vyyhdin läpikäyminen oikein houkutellut, joten annoin langan eteenpäin parempaan kotiin. Kamalan noloa – kiitos ja anteeksi.

Armwarmers

Noin muuten olen aika pahassa vironvilla- ja raitakoukussa.

Stripes!

Lämmin kiitos kaikille keisarinnaa muistaneille. Pikkuhiljaa murhe helpottaa, mutta ei me tähän kissattomaan oloon meinata millään tottua. Toivottavasti kissojen salaisessa maailmanjärjestössä jo tiedetään, että meillä on vakanssi auki.

4 kommenttia:

  1. On todella kauniit ja kätevät, jos on just noita lyhyempiä hihoja!

    VastaaPoista
  2. Toivotaan, että oikea karvakasa sattuu vastaan! Käy Sudranan puolella kylässä, siellä on tunnustus.

    VastaaPoista
  3. Hienot hihat, tuollaiset olis usein tarpeelliset.

    VastaaPoista