sunnuntai 17. elokuuta 2014

Kesäterässä

Pakko tunnustaa, tämän kesän helteillä villa ei juuri ole kiinnostanut. Tour de Fleece oli ja meni, mutta osui harmillisesti juuri kesälomareissujen aikaan. Kehräsin yhden vaivaisen vyyhdin, ja senkin sain valmiiksi viikon myöhässä. Noo, kaikkeen ei aika riitä, viime aikoina olen mieluummin polkenut pyörää kuin rukkia. Langasta tuli kyllä aika kivaa, Widdershin Woolworksin böffisilkkiä, reilu 100 gr ja 330 metriä kaksisäikeistä:

Lankaa

Kattiainen on huolestuttavan kiinnostunut langoista, heiluvat puikot saavat vähäisetkin itsehillinnän rippeet katoamaan.

Mörkö tykkää langasta

Yhden pipon olen kesän aikana saanut valmiiksi. Malli on Hinagiku hat, josta voin sanoa sen verran, että mallineuleen k3tog, yo, k3tog into the same 3 sts on todella, todella hidasta kudottavaa. Lanka on Plucky Knitterin primo worstedia, jonka väri on jotain aivan muuta kuin kaupan myyntikuvassa. Ihan kiva pipo tuosta tuli kuitenkin. Kuvia on tasan yksi, tuli liian kuuma niin kuvaajalle kuin mallillekin.

Hinagiku hat

Yleisön pyynnöstä loppuun vielä viikon Mörkö, koska internetissä ei kuulemma ole vielä läheskään tarpeeksi kissakuvia:)

Karvakakara
4 kommenttia:

 1. Mörkö näyttää ihan selvästi selvittävän kielellään langan kuitukoostumusta. Hienosti erottuvat epäilemättä silkin vivahteet böffelin seasta. ;D

  VastaaPoista
 2. Ah, mainio kissa! Jäin naureskelemaan hetkeksi kielikuvalle niin, että toisesta huoneesta ihmeteltiin, mitä mä oikein nauran.

  VastaaPoista
 3. Mörkö on ihanan "Yksi lensi yli käenpesän" meinigeissä langan tarkastuksessaan :D Äänen piti nauraa kyllä.
  Pipo näyttää niin nätiltä, että pitää kai se omasta kirjastosta pois jo alakaa neulommaan.

  VastaaPoista