lauantai 17. tammikuuta 2015

Lankavaraston vuosikatsaus

Viime viikonloppuna kippasin kaikki omistamani langat olohuoneen matolle, kuten tapanani on jo useamman vuoden ollut. Onhan sitä varastoa kertynyt:

All the yarn 2015

Viime vuonna lankaa oli hiukkasen vähemmän, epäilen että kerät ja vyyhdit lisääntyvät keskenään varaston pimeydessä. Säilytystiloihin nähden lankaa on hiukkasen liikaa, mutta ei tuossa kasassa ole kovinkaan montaa kerää, josta olisin valmis luopumaan. Kuituvarasto sentään on pienentynyt:

All the fibre 2015

Suurin osa langoistani on sinisiä, mikä tuskin tulee yllätyksenä kenellekään. Jos oikein tarkkaan katsoo, niin tuossa kuvassa voi nähdä Väritys-mekon, pitkän sinisen villatakin, alpakkasilkkipuseron, pari pipoa ja huivin.

All the blue yarn 2015

Harmaatakin lankaa on varsin kattava valikoima, suunnitelmissa on villatakkeja, huiveja, pipoja... nuo vasemman yläkulman Big Merinot ovat jo puikoilla.

All the grey yarn 2015

Käsinkehrättyä lankaa on sitäkin jonkin verran:

All the handspun yarn 2015

All the yarn 2015

All the yarn 2015

Jospa tänä vuonna vihdoin raaskisin kutoa nuo ihanat valaansiniset Ahdit?

9 kommenttia:

 1. Olenkin jo miettinyt että koska sulta tulee tämä postaus. :) Viime vuonnahan mäkin intouduin sun postauksen jälkeen leväyttämään varastoni kuvattavaksi. Tänä vuona olisi tarkoitus tehdä sama.

  VastaaPoista
 2. Wau!

  OutiK

  P.S. koska tulee kuvia =)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun ehtisin kuvaamaan! Hankalaa tähän aikaan vuodesta, kun valoa on niin vähän.

   Poista
 3. Vautsi, mikä varasto! Ihania värejä ja kauniita lankoja. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana varasto. Mä niin kallistun tonne vasemmalle laidalle, mutta huomaan alkaneeni viehättyä sinisestä. Johtuukohan se susta ja sun blogista? Voi johtua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Ze plan, it eez working! (= sanotaan ranskalaisittain murtaen kaikille, jotka kertovat alkaneensa tykätä sinisestä:))

   Poista