lauantai 4. syyskuuta 2010

Sininen sitruuna

Kesälomalla matkaneuleena kulki mukana Citron - sopivan aivotonta kudottavaa pitkillä juna- ja automatkoilla, vain muutamilla kerroksilla piti vähän katsoa mitä sitä taas olikaan tekemässä.

Blue Citron

Lanka on viime joulun alla vaihdossa saamaani Turspakkaa (tai no, Du Storen Tynn Alpakkaa), joka loppui harmillisesti kesken. Kaivelin varastojani, ja löysin Drops Alpacan jämiä, jotka olivat kovin, kovin samanoloisia kuin Turspakat. Rohkenen jopa väittää, että kyseessä on tismalleen sama lanka - lankojen vaihtumiskohtaa on nimittäin mahdotonta löytää.

Blue Citron

Tein kerrankin ihan ohjeen mukaan, mitä nyt loppuröyhelöä jatkoin vähän pidemmäksi, että pääsin eroon langanlopuista. Pikkuisen isompi huivi olisi ollut kivempi, mutta en halunnut ostaa lisää lankaa, ja viimeiset kierrokset tuntuivat jo to-del-la pitkiltä. Laiskuus voitti:)

Blue Citron

1 kommentti:

  1. Jahas, täällä on kalanhajuinen sitruuna :) Enpäs ole muuten aiemmin edes ajatellut, että olisivat samaa tavaraa, Du Store kun antaa itsestään niin "luksus"kuvan ja noh, Drops taas ei. Hyvä kun sopivat yhteen, tosin olisin minä diilannut lisää jos olisi ihan hirveä hätä tullut :)

    VastaaPoista