torstai 7. huhtikuuta 2011

Hopotihoi!

Horse for Lucas

Pienet ritarit ja cowboyt tarvitsevat ratsun, tietenkin. Kaivetaan kangasvarastosta vanhojen kesähousujen lahkeet, mittaillaan, mallaillaan ja ommellaan. Harjaksi saatiin seiskaveikkajämiä kanssaneulojalta, kiitokset vaan sinne rannan suuntaan:) Keppi on pihasta löytynyt katkennut harjanvarsi.

Horse for Lucas

Ihan symppis tästä tuli, kaikessa 70-lukulaisessa kotikutoisuudessaan. Seuraavaa heppaa varten parannan rakennetta hieman, jos suinkin muistan (pikkuveli alkaa kaivata omaa keppihevosta luultavasti noin parin vuoden kuluttua). Nyt pään ja kaulan liitoskohta on vähän kummallinen, ja korvat saisivat oikeastaan olla hiukan alempana. Kovaa vauhtia hepalla kuitenkin pääsee.

Horse for Lucas

Housujen lahkeet ovat yksi suosikkimateriaaleistani - miehen vanhat sammarit ovat ihan parasta kangasta leluihin, vanhoista farkuista saa kasseja ja vaikka mitä. Kangas on mukavan pehmeää ja elämää nähneen näköistä, ja ilmaista. Tein aikoinaan pienoismallille kisun, norsun ja pupun kierrätyskankaista, ja hyvin tämä trio on kestänyt leikeissä ja unikavereina:

Family portrait

Lisää leluja on toivottu, joten ompelukonetta ei ihan vielä siivota kaappiin piiloon.

3 kommenttia:

  1. Oih kuinka söpöjä leluja! Tekee mieli ottaa ompelukone esille ja surauttaa monenmonta juttua.

    VastaaPoista
  2. Oi, heposesta tuli varsin ihastuttava! Harjalankakin näyttää ihan toimivalta, hyvä niin :)

    VastaaPoista