torstai 15. maaliskuuta 2012

Kilkekassi

New knitting bags

Ylihuomenna on taas keväisen neuleretriitin aika, oi riemua! Olen osallistunut kaikkiin retriitteihin yhtä lukuunottamatta, ja joka kerta olen kaivannut sopivan kokoista kassia villoille, neuleille ja kaikelle muulle oheissälälle. Enpä kaipaa enää!

New knitting bags

Ompelin kassin kavereitten vanhoista farkunlahkeista (kiitos T ja S!). Vaatimuksia oli useita: kassi ei saa olla liian syvä, koska tarvittava on aina pohjimmaisena, eikä liian iso, koska silloin pakkaa mukaan liikaa tavaraa. Veikkaisin, että onnistuin koon määrittämisessä aika hyvin, kassiin mahtuu hyvin kaksi isoa villatopsia ja pari keskeneräistä neuletta sekä vyyhdinpuut.

New knitting bags

Vuorikangas on vanha vauvalakanani, jonka löysin joululomalla vanhempien varastoista. Kangas on mielestäni aivan ihana, vaikka hevosten anatomia on vähintäänkin mielenkiintoista.

New knitting bags

Samaan syssyyn ompelin pari projektipussukkaa Etsystä tilaamistani Heather Rossin kankaista. Mainio tuo Tähkäpää-kuosi!

New knitting bags

En millään malttaisi odottaa huomiseen asti!

6 kommenttia:

 1. Hyvän mallinen kassi! Ja tuo tähkäpää on tosiaan ihana :) Sä olet todella taitava monissa jutuissa, nuo aikaisempien postausten piirrokset on todella upeita. Mä en osaa piirtää, vain kolmiulotteisuus sujuu luontevasti, mut piirtäminen olis kivaa... Oikein mukavaa retriittireissua! Ehkä minäkin jonain päivänä vielä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, punastelen täällä:) Ilman muuta mukaan ensi kerralla, hauskaa on varmasti!

   Poista
 2. Mainioita kasseja ja kankaita! Hauskaa retriittiä :)

  VastaaPoista
 3. Oho, näenkö tuttua farkkua? Hieno tuli! Hyvää retriittiä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, noin niille sun vanhoille housuille kävi, kiitokset vielä! Oli just hyvä sinisen sävy:)

   Poista