perjantai 21. syyskuuta 2012

Salaperäinen Varjo

Yarrn.

Viime keväänä tilasin Titityystä elämäni ensimmäisen mysteerilankaklubin. Tarjous oli vastustamaton, Veera Välimäen suunnittelema huiviohje ja kaksi vyyhtiä Madeline Toshin lankaa. Ei voi olla huono juttu! Kauan odotetut langat ja ensimmäinen osa ohjeesta kotiutuivat vihdoin tällä viikolla. Pähkäilin väriparia vaikka kuinka pitkään, mutta päädyin lopulta tilaamaan sävyt Wellwater ja Baltic. Noh. Molemmat ovat kauniita, mutta eivät ne yhteen sovi millään. Baltic etenkin oli paljon kirkkaampi kuin kuvien perusteella odotin, mutta näinhän sitä voi käydä käsinvärjätyn langan kanssa, sävyt voivat vaihdella ja kuvat valehdella (ja olen ihan kamala värinatsi). Onneksi varastostani löytyi samaa lankaa sävyssä Cove, ja se sattui olemaan Wellwaterille erinomainen pari. Balticin kohtaloa mietin vielä.

Yarrn.

Cove on jännä epäväri, joka muuttuu ympäristönsä mukaan – Wellwaterin rinnalla korostuvat siniset sävyt, joku toinen väri toisi esiin langan vihreät ja harmaat puolet. Eräs ystävä oli tilannut omaan mysteerihuiviinsa samaista Covea, mutta se oli sävyltään niin paljon vaaleampi, ettei sitä olisi samaksi sävyksi tunnistanut. Oman lankani ostin pari vuotta sitten messuilta.

Varjo, osa 1

Ensimmäinen vihje on kudottu, ja kivalta näyttää. Ohje (nimeltään Varjo) vaikuttaa oikein mukavalta, enkä millään malttaisi odottaa seuraavan osan julkaisua. Värit eivät ole ihan minulle tyypillisimpiä, mutta ihan hyvä välillä piipahtaa oman mukavuusalueensa reunoilla.

4 kommenttia:

 1. Oi, oi! Näyttää ja kuulostaa mahtavalta!

  VastaaPoista
 2. On tosi vaikeaa kuvissa saada värit näyttämään aidoilta, kun tuossa ylimässä kuvassa ne näin vieraan silmään ovat hyvinkin yhteenkäyvät. Mutta uskon, että todellisuus on toista. Minäkin osallistun samaan KALiin, joskin ihan toisenlaisilla väreillä. Ja varmuuden vuoksi tilasin neljä muutakin vyyhtiä kyseistä lankaa, just siksi, että jos ne valitut värit ei kävis millään yhteen. Mut mua onnisti, teen niillä mitkä valitsin. - Ja seuraavaa vihjettä täälläkin odotellaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kuvatessa oli harmaa päivä, enkä jaksanut enempiä säätää värejä, vaikka yleensä pyrinkin saamaan värit kohdilleen. Aina ei jaksa:)

   Poista