keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Kimallusta

Bling

Jokunen aika sitten tein ystävälle oravannahkoina avainketjun. Ketjussa on sekalainen kokoelma vähän kaikkea, makeanveden-, siemen-, lasi-, luonnonkivi- ja emalihelmiä, ja kimaltavia fasettihiottuja. Kokonaisuus sanoo aika isosti BLING!

Bling

Meillä on ketjun kantajan kanssa aika erilaiset värimaailmat, mutta oli vaihteeksi hauskaa rakentaa kokonaisuutta ihan omien mieltymysten ulkopuolelta.

Bling

Muutama viikko sitten olimme juhlimassa ystäväpariskunnan häitä, ja tein juhlamekon kaveriksi kaulakorun sinisävyisistä makeanveden helmistä. Helmien välissä on muutama fasettihiottu helmi, jotka ihan vienosti kuiskaavat bling.

5 kommenttia:

  1. Kauniita molemmat, mutta kyllä minunkin makuni taittuu enempi tuon kuiskauksen puoleen.

    VastaaPoista
  2. Pinkin bling-avainnauhan saaja täällä taas kiittelee juurikin täydelisen ihanasta pinkistä kokonaisuudesta. Joka ikinen päivä töissä on joku kollega talosta kysynyt, mistä noin upeita kaulanauhoja saa. Olen hymyillyt suloisesti ja kertonut kyseessä olevan täysin uniikin minulle tehdyn luomuksen. Onpa siitä tarjottu minulle myös ihan kovaa käteistäkin, vaan en luovu mistään hinnasta ♥

    anna

    VastaaPoista