perjantai 7. joulukuuta 2012

Ruuturouvapipo

Uusi pipo!

Ei mulla vieläkään ole tarpeeksi pipoja. Viime viikolla nappasin Villavyyhdistä mukaani kaksi kerää Louhitarta, sävyissä Oliivi ja Valaan laulu. En ollut tuota lankaa aiemmin kokeillut, mutta kudottuani viisi senttiä resoria olin rakastunut. Lanka on ihanan luonteikasta ja rouheaa (suomenlammasta!), todella mukavaa kutoa, värit toistuvat kauniisti ja tätä on pakko saada pian lisää. Suunnitelmissa on kirjoneulevillatakki, kunhan löydän sopivan mallin ja saan päätettyä värit.*

Uusi pipo!

Pipon malli on Garfunkel Hat hieman muokattuna. Jätin pois taitetun resorin, koska tykkään että pipon reuna on sen verran tiukka, ettei tuuli puhalla korviin. Silmukkamäärää muutin myös, koska ohje oli kirjoitettu eripaksuiselle langalle. Tähänkin pipoon oli ihan pakko laittaa muhkea tupsu, mikä melko varmasti tarkoittaa sitä, että tupsut ovat so last season.

Uusi pipo

Tykkään piposta kovasti! Se on lämmin ja pysyi hyvin päässä pulkkamäessäkin. Laitetaan tähän loppuun vielä vähälumisempi kuva, niin näkyy kuvio vähän paremmin.

*Tämä ei ole sponsoroitu mainos. Tykkään Tuulian värjäyksistä ja Villavyyhdistä niin kovasti, että se on jo vähän noloa.

5 kommenttia:

 1. Ei oo yhtään noloa! Ei kai Villavyyhdistä ja Tuulian värjäyksistä voi olla tykkäämättäkään!

  Pipo ihan valtavan kaunis, mäki tahon. :)

  VastaaPoista
 2. Eilen saapui neljä vyyhtiä Pohjan Akkaa. Minulla on Louhitarta kilon verran, kirjoneuletakki on tikuilla -ja taitaa siitä tulla pipoa ja säärystintäkin... Minäkin rakastuin heti alkumetreiltä tähän lankaan.

  VastaaPoista
 3. No on kyllä ihana ruuturouvapipo. Nuo värit on hienot! (enkä edes yleensä tykkää sinisistä - mutta tuo petrooli on kaunis!)

  VastaaPoista