perjantai 25. lokakuuta 2013

Aina ei voi onnistua...

Metsään meni

...ei edes joka kerta. Ohjeessa (Yellow submarine hat) ei ole mitään vikaa, eikä lankaakaan (Louhittaren luolan Louhitar) voi moittia, vika löytyy IT-termein tuolin ja näppiksen välistä. Jos ohjeen lanka on fingering-vahvuista, niin ei kannata vaihtaa sitä reilusti paksumpaan ja kompensoida jättämällä yksi mallikerta kuviosta kutomatta. Arvatkaa mistä tiedän?


Metsään meni

Metsään meni

16 kommenttia:

 1. Ikävää ettei onnistunut. Mutta teitpä siitä riemastuttavan postauksen!

  VastaaPoista
 2. Voi mikä kuva! Kiitos näistä nauruista!

  VastaaPoista
 3. Voi että, meinasin kuolla nauruun tuon toisen kuvan kohdalla. :D Mutta kuinka ihana pipo siitä olisikaan tullut jollekin vähän pitkulaisemmalle. Toivottavasti onnistuu vielä!

  VastaaPoista
 4. :D :D Tuon pipon alla olisi todella voinut olla piilossa... :D Toivottavasti tosiaan saat vielä sukellusvenepipon tehtyä, tosi kivan näköinen. :)

  VastaaPoista
 5. Jospa siihen tekisi silmänreiät, siksakkaisi ja huolittelisi virkkaamalla. Olisi uniikki kommandopipo.

  VastaaPoista
 6. Hehee. Hienot värit ja hieno pipo muuten kyllä! Pipoissa tuo onnistumisprosentti on kyllä pienempi kuin muissa vaatteissa, mulla ainakin.

  VastaaPoista
 7. Kannatan kans tuota Minnan kommandopipo-ehdotusta :D

  VastaaPoista
 8. Aivan loistava pipo! Itsehän en koskaan tee/ pidä muun kuin tuon mallisia pipoja, sillä massiivinen hiuskasvustoni ei mahdu muuten mukaan :-) . Annat vain pipon lörpöttää muodikkaasti takaraivolla ja annat ihmisten ihastella mieletöntä luomustasi!

  VastaaPoista
 9. Komppaan edellistä, tuohan on aivan loistava ja ihana postaus! t. OutiK

  VastaaPoista
 10. Huutonaurua! Ihana tuo mallineule kuitenkin!
  -A

  VastaaPoista
 11. Ihanat värit, ihana malli! Jos et raaski purkka niin voisit ommella "pipon" alareunan kiinni ja jättää päältä auki, vähän kiristysnyörejä ja saisit erittäin kauniin ja persoonallisen pussukan tehtyä, ihan vaan ajatuksena.....

  VastaaPoista
 12. Mieleeni tulee viime talvena saman firman Pohjan Akasta neulomani pipo. Ohjetta ei ollut ja jälki oli sen mukaista. Kaverit nauroivat kuollakseen sitä smurffihattua, joka puristi kallon rutulle... En pettymykseni keskellä kuitenkaan halunnut purkaa tekelettäni ja tänä syksynä se sitten onneksi kelpasi Juniorille, joka on viehättynyt pitkiin lörpöttäviin pipoihin :)
  (Itselleni tein sitten ihan uuden pipon ja onneksi se sentään istuu. Vaikken ohjetta käyttänyt tälläkään kertaa.)

  VastaaPoista
 13. Hyvä että pipo piristi noin monen päivää, oma huumorintaju oli vähän kovemmalla koetuksella:) Pipo on päätynyt takaisin langaksi, ja saa nyt jonkin aikaa hävetä käytöstään lankalaatikon peränurkassa.

  VastaaPoista
 14. I like what you realise. For me it's amazing to create a pattern on a knit. Even if the result is too big Lol. I can't read your text because automatic translation is very strange but I like to look your knits and drawings.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! This was just an unsuccessful attempt to substitute yarn:)

   Poista