lauantai 25. tammikuuta 2014

Merinonarua

Yleensä en pidä merinon kehräämisestä, mutta tämä värjäämätön topsi oli niin täydellisen kauniin harmaa, ja oi niin pehmeä, että oli ihan pakko kokeilla. Suunnitelmissa oli ketjukerrattu, sport-vahvuinen pyöreä pipolanka, vaan kuinkas sitten kävikään?

Villaa

Ei pitäisi katsoa liian jännittäviä ohjelmia* kehrätessään. Tuli narua. Epätasaista, pehmeää narua. Huokaus. Kyllä tuosta varmasti jonkunlaisen pipon saa, täytyy vain muuttaa suunnitelmia.

Kehrättyä

Liian jännittävä ohjelma oli Game of Thrones. Yleensä heittäydyn tarinan vietäväksi, enkä huomaa klaffivirheitä sun muita, mutta voi pojat että häiritsee kun Jon Snow taivaltaa tuiskussa ja pakkasessa takki auki ja ilman pipoa sormet sinisinä. Luulisi pohjoisen miehen osaavan pukeutua niin ettei tule vilu!

11 kommenttia:

 1. En oo bongannut siitä sarjasta vielä yhtäkään neuleentynkää. Kenties Westerosissa ei olla vielä keksitty neulomisen jaloa taitoa ja sen tähden ovat raukat pipottomia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sääliksi käy, kun eivät ymmärrä mitään muutakaan riepua kietoa päänsä suojaksi:)

   Poista
 2. Ne ei oo vielä keksiny lankaa, ressukat :) Tuo sen sijaan näyttää aivan fantastiselta kelpais varmasti meidän Nietos kissalle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vissiin keskittyivät enemmän kirjomaan juhlavaatteita:) Ihana nimi kissalla!

   Poista
 3. mutta tuohan on ihanaa tiukkakierteistä lankaa! kelpais kyllä mullekin. (yritän ja yritän saada tarpeeksi kierrettä kertauksessa, mutta aina mun langat on sillä samalla suht löysällä kierteellä loppujen lopuksi. pitänee treenata....)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, tuli vaan ihan muuta kuin piti. On kyllä harvinaisen tiukakierteistä mun kehräämäksi, taisin jännätessäni polkea tuhatta ja sataa:)

   Poista
 4. Ja aaagh kun sillä vauvalla jota ne kaksi kantelee (se mies on joku Sam, se pulleahko) ei ole koskaan mitään pipia/hattua päässään! Pitäiskö järjestää joku neuletempaus Westerosin pohjoisille maille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pahaa tekee katsoa! Kirjassa on kyllä kutova lastetenhoitaja, mutta ehkä nuo Muurin miehet ovat liian cooleja käyttämään pipoja?

   Poista
  2. Päähineettömät lapset kylmää sydäntä kyllä missä tahansa...Mutta aika oivallisia huomioita, että eipä siellä tosiaan neuleita juuri näy. Selkeästi eteläisemmillä leveyksillä elävien tekemä sarja!

   Poista
  3. Ehkä sarjassa vasta myöhemmin tulee oikeasti kylmä, koska winter is coming:)

   Poista