perjantai 4. syyskuuta 2009

Itsetehtyä lankaa

Sain rukin lainaan Kehrääjien killalta muutamaksi viikoksi, enkä ole iltaisin oikein muuta malttanut tehdä kuin kehrätä, kehrätä, kehrätä. Olen ihan vasta-alkaja, mutta tässä lajissa edistyminen käy nopeasti. Viimeisimmät tuotokset ovat jo ihan kelvollisia (joskin hiukan rustiikkisia) lankoja, ja olen niistä ihan lapsellisen ylpeä. Harmaasävyinen lanka on Falkland-villaa Chimeran Etsy-puodista, vaaleanpunainen on Limegreenjellyn värjäämä merino/kashmir-sekoitus (peh-me-ä!)6 kommenttia:

 1. Hei sulla on blogi! Jee kivaa! :-) Lanka näyttää tosi hienolta. Mulla ois rukki (josta puuttuu ainoastaan se piuha), ja villaakin ois, vaan ei taitoa. Ois pitänyt tulla sinne kurssille.

  VastaaPoista
 2. Kannattaa ollakin ylpeä noin näteistä langoista :) Onnea uudelle blogille!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia! Ensi viikolla posti tuo lisää villaa, sitten jatketaan harjoituksia. Uusia villoja odotellessa ehtii onneksi vähän kutomaankin:)

  VastaaPoista
 4. Iih, sulla on blogi, ihanaa! Ajattelitko ilmoittaa Blogilistalle sen, niin me siihen jämähtäneetkin pysytään kärryillä?

  Ja siis uuh, miten ihania lankoja olet kehrännyt! Toi merino-kashmir... <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos kiitos:) Miten ihmeessä te kaikki olette tänne löytäneet, vaikken ole missään aiheesta pihahtanut?

  Taidan toistaiseksi pysytellä poissa Blogilistalta... oon jämähtänyt Google readerin käyttöön niin ettei tulleet muut syötteenlukijat mieleenkään:)

  VastaaPoista