lauantai 10. lokakuuta 2009

Norosukat

Jo jokin aikaa sitten sain valmiiksi polvisukat Noro Kureyon -sukkalangasta, mutta kuvien ottaminen pääsi unohtumaan. No, tänään sitten aiheutettiin hämmennystä lähipuistikossa.



Lanka on lahja Ravelry-vaihtopariltani Sammalta, joka osasi aivan oikein tulkita, että tykkään rustiikkisista ja eloisista langoista. Värit ovat hienot, kuten noroissa tapaa olla, eikä solmukarmani pettänyt tälläkään kertaa (moni on valitellut norojen solmuisuutta, mutta itse en ole niihin toistaiseksi törmännyt - ja takana on jo varmaan yli kilometri kyseisen firman lankoja).



Malli on tavissukka: varpaista aloitettiin, kiilakantapää ja pohkeissa levennyksiä tarpeen mukaan, yläreunassa muutama nurja kerros. Harvoin olen tuntenut itseni yhtä pitkäsääriseksi kuin näitä kakkosen puikoilla kutoessani!

2 kommenttia:

  1. Nää on ihanat! Mä tartteisin kanssa farkkuhameen, ihan selvästi norosukat olis parhaat semmoisen kanssa!

    VastaaPoista
  2. Ihanat värit tässäkin Norossa.

    Kureyonista neuloin jakun, kymmenestä kerästä yksi taisi olla solmuton. Silloin piti hurrata. Silk Garden Litessa oli vähemmän solmullisia keriä, mutta yhteen kerään oli eksynyt kaksi solmua reilun viiden metrin välein. Kyllä senkin kestää värien vuoksi.

    VastaaPoista