lauantai 21. marraskuuta 2009

Päästäinen marraskuisella pellolla...tulee mieleen näistä väreistä. Kehrääjien killalta tuli hetkeksi rukki kylään, tällä kertaa Louëtin S10 (joka on paljon, paljon kivempi kuin aiemmin lainaamani Ashfordin matkarukki), ja useampi ilta on vierähtänyt kehrätessä.

Mielipide tästä langasta on vaihdellut monta kertaa. Villa on merinoa Hedgehog Fibresilta, ja olin siihen pikkuisen pettynyt: villassa oli aika paljon violettia, jota ei netin kuvassa/kuvauksessa näkynyt (violetista en tykkää yhtään) ja lisäksi villa teki matkaa Brittein saarilta luvatoman kauan.Kehrätessä värit kuitenkin asettuivat vallan nätisti, ja villa oli ihan mukavaa kehrättävää (tosin langasta ei tullut kovin tasalaatuista, kun piti vähän totutella uuden rukin tavoille)... mutta ei oo yhtään mua nää värit. Ehkä annan vyyhdin lahjaksi, tai kudon siitä lahjan jollekin. Vähän haaleat tunnelmat. Mutta Louëtista tykkäsin!

1 kommentti:

  1. Kauniilta näyttää lanka, ainakin näin tietokoneella väri näyttää kivalta. Toivottavasti sille löytyy sopiva vastaanottaja!

    VastaaPoista