perjantai 30. marraskuuta 2012

Pehmeä kuin pupun halaus

Handspun merino/angora cowl

Jokunen aika sitten sain valmiiksi kaulurin, kuvien ottamisesta on jo pari viikkoa, ja nyt jo ehdin raportoimaan blogiinkin. On ollut hiukkasen kiirettä!

Mutta se kauluri. Malli on Twisted rib neckwarmer, lanka itsekehrättyä merinoangoraa (Louhittaren luolan värjäämää, ei varmaan yllätä ketään), ja se on iso, lämmin ja pehmeä. Niin iso, että sen saa kieputettua kaulan ympärille kolme kertaa (tai neljä, jos vähän venyttää). Niin lämmin, että pitää olla oikeasti viileää tätä käyttäessä, tai tulee hiki. Niin pehmeä, että Madtoshin merinosta kudottu Varjo-huivi on tämän rinnalla karkea ja raapii kaulaa.

Handspun merino/angora cowl

Tykkään! Ja johan se talvikin tuli, yhdessä yössä maailma on muuttunut valkoiseksi. Ihanaa!

Handspun merino/angora cowl

Tuo harmaa villatakki taas... oivoi. Takki on kyllä kiva, mutta se on tyhmästi venähtänyt pituussuunnassa (vyötärökavennukset ovat lantion tietämillä). Ja kun vielä omasta ympärysmitasta on muutama sentti kadonnut lenkkipolun varrelle, on takki auttamatta liian iso. Ei kivasti iso kietoutumistakki, vaan "oho, onpa tuolla mummolla iso villatakki"-iso. Taidan näyttää takille kuivausrumpua, ja toivoa parasta.

Kuvista kiitos jälleen ihanalle Marjalle!

5 kommenttia:

 1. Kiva huivi. Aivan upean väristä lankaa. Näyttääkin niin lämpimältä. Nyt sitä lämmintä kaivataankin, kun pakkaset tulee. Tuubihuivaja on tullut itekin tehtyä, viimeinen on kyllä vielä postaamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Angora on ihanan lämmin ja pehmeä kuitu, kannattaa kokeilla. Huivi on kaulassa nytkin:)

   Poista
 2. villatakki on kauniimpi kuin melkein mikään. jos päättäisit luopua, maksaisin onnesta mykkyrällä mitä vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hm, täytyy miettiä. Ei se ihan mahdoton ajatus ole:)

   Poista