lauantai 28. syyskuuta 2013

Neptun cardigan

Jokunen aika sitten ystävä tuskaili ostaneensa itselleen väärän väristä lankaa, ja filantrooppina tarjouduin ostamaan nuo minulle juuri oikean väriset vyyhdit. Elokuun alussa, erään vastoinkäymisen jälkimainingeissa päätin etten ostakaan lohtulankaa (sanokaa nyt etten ole ainoa, joka harrastaa lohtulangan ostamista), vaan loivennan harmitusta aloittamalla uuden neuleen varastolangoista. Tämän takin silmukoihin on upotettu useampikin ärtymys (muun muassa kaksi hammaslääkärikäyntiä), mutta lopputulos on onneksi kaikkea muuta kuin ärsyttävä.

Neptun cardigan

Malli on perusraglan omasta päästä, lanka Wollmeisen DK:ta värissä Neptun dark, sitä kului vähän vajaa kolme vyyhtiä. Kolmesta vyyhdistä yksi oli vähän muita kirjavampi, mutta tuurilla satuin kutomaan sen hihoihin, joissa se melkein näyttää suunnitellulta yksityiskohdalta. Ihan mukavan oloista lankaahan tuo oli, mutta täytyy sanoa, että ilman Wollmeisen värjäystä en pitäisi sitä mitenkään erikoisena. Napit löytyivät Villavyyhdistä.

Wandeltochtje Duivelsberg

Aika kiva tästäkin takista kyllä tuli!

Neptun cardigan

I knitted a simple top-down raglan cardigan to smooth out some obstacles life threw in my way. The yarn is Wollmeise DK in Neptun dark, buttons are from Villavyyhti.

5 kommenttia:

 1. Ihana villatakki! Kylläpäs päätyivät ne langat hyvään (ihmis- ja lankarakkaaseen :)) kotiin.

  VastaaPoista
 2. Lohtulanka neulojan tiellä pitää.

  VastaaPoista
 3. Kaunis takki! Perustakit ovatkin yleensä niitä käyttökelpoisempia!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille! Takki on ollut tällä viikolla päällä melkein joka päivä. Väri on ihana, mutta valitettavasti pehmeä merino on jo alkanut nyppyyntyä:(

  VastaaPoista