torstai 2. tammikuuta 2014

Lankavaraston vuosikatsaus

Lankavarasto

Lankaisaa ja onnekasta uutta vuotta kaikille! On taas varaston vuotuisen ulkoilutuksen aika. (Edellisvuosien raportteja löytyy täältä: 2011, 2012, 2013) Ilokseni voin todeta, että lankaa on kuin onkin hiukan vähemmän kuin viime vuonna. Edelleen sitä on enemmän kuin säilytystiloihin mukavasti mahtuisi, mutta suunta sentään on oikea.

Lankaa

Tuossa lankameressä on kyllä kaikenlaista kivaa - pitäisi ehkä useamminkin siihen sukeltaa, uusia neuleideoita on taas vaikka muille jakaa.

Lankaa

Lempivärit ovat edelleen ne samat.

Lankaa

Kuituvarastokin on pienentynyt, ja alkaa olla jo säälittävän pieni.

Kuituvarasto

Uskaltaako kukaan muu vilauttaa lankavarastoaan?

9 kommenttia:

 1. Pitäisköhän sitä ottaa yhteisotos? Houkuttelis kyllä, mutta sitten se takaisin pakkaaminen.... o_O Saas nähdä innostunko viikonloppuna. Olisihan sen kiva seurata tilannetta just vaikka vuosittain. Mitkä langat hilloutuu vuodesta toiseen, kasvaako, vaiko väheneekö... Hmmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, ilman muuta! Kuvien kanssa tietenkin:)

   Poista
 2. Kauniita lankoja!

  Minulla on nykyään niin paljon lankaa, etten jaksa ottaa sitä kaikkea esille. Suurimman osan olen laittanut alakerran varastoon odottamaan sitä päivää, että ns lähivarasto on tyhjentynyt. Toki silloin tällöin käyn hakemassa sieltä keriä, kun inspiraatio iskee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Mulla olisi varmasti enemmän lankaa, jos säilytystilaa olisi enemmän - nyt pitää vain yrittää mahtua näihin neliöihin.

   Poista
 3. Sun varasto näyttää niin kauniin värikoodatultakin. huoh.

  VastaaPoista
 4. Ei pysty, ei kykene.. mutta sulla on kyllä ihanan näköinen lankavarasto!

  VastaaPoista