sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Lankavaraston vuosikatsaus

Minulla on tapana levittää lankavarastoni kerran vuodessa olohuoneen lattialle, ja sitten ihmetellä että mitenkäs tätä lankaa onkin näin paljon.* Kiloissa varasto ei ole suuren suuri (reilu 10 kg, veikkaisin), mutta ongelmana onkin säilytystilojen puute. Toiveena on, että lankani ja kehruukuituni mahtuisivat niille varattuihin laatikoihin tunkematta. Nyt se ei ihan onnistu, mutta ehkäpä jo loppuvuodesta... Mainittakoon, että keskeneräisten töiden langat eivät päässeet kuvaan mukaan.

The stash!

Arvaako kukaan mitkä ovat lempivärini?

The stash!

Se hyvä puoli varaston tuulettamisessa on, että huomaa miten kivoja lankoja sitä onkaan hankkinut. Inspiraatio iski välittömästi! Tajusin myös, että harmaita villatakkilankoja ei ihan hetkeen tarvitse ostaa lisää, niitä kun näyttäisi löytyvän muutamaankin takkiin (seitsemään, jos tarkkoja ollaan). Lopuksi vielä informatiivinen otos tiedonhaluisille (iso kuva linkin takana):

The stash!

Huomatkaa myös joululahjaksi saamani hauska fontti!


*Olen hyvä huijaamaan itseäni muutenkin: siivosin vastikään keittiön kaappeja, ja laskin teehyllystä kahdeksantoista erilaista teelaatua. Enkä edes ole teeihmisiä. Köh.

7 kommenttia:

 1. Mikä ihana stash! Ja mies kun just pari päivää sitten naureskeli mun stashille ja uhkasi laittaa siitä kuvan Facebookkiin ja kysyä mielipiteitä onko tässä jo kyseessä lankafriikki. Eikä mulla oo varmaan edes puolia sun varastosta :D !

  Kyllä nuo langat kelpais mullekkin.

  VastaaPoista
 2. WoW! Unelmastash.

  Mulla on kaikki kiltisti laitettuna Ravelryn stashiin, mutta eihän siitä mitään kokonaiskuvaa saa. Varsinkin, kun tälläkin hetkellä iso osa langoista pyörii epämääräsissä nyssäköissä pitkin ja poikin, eikä suinkaan ole siististi laatassa, niinkun pitäis. Eli tällänen reality check olis vissiin mullekin ihan tarpeellinen.

  VastaaPoista
 3. Ooooh ja aaaah. Miten paljon voi huokailla? Ihana varasto.

  VastaaPoista
 4. Ihana fontti! Kivan kokoinen varasto, voi kun saisi omansa yhtä pieneksi vuoden aikana. Hiukan epäilen... Aloitin varaston kutistamisen kankaista, ne kuluvat paljon nopeammin.

  Nimim. Marimekon tasaraitaa noin 4 kiloa

  VastaaPoista
 5. Ihania lankoja! Ja ihana fontti tosiaan, mikä se on nimeltään?

  VastaaPoista
 6. Kiitokset kaikille! Tykkään itsekin oikein kovasti varastostani:)

  Fontin nimi on Emmascript, sen voi hankkia vaikkapa täältä: http://new.myfonts.com/

  VastaaPoista