maanantai 8. huhtikuuta 2013

Tuolin kevätkunnostus

Ennen

Jälkeen

Vanha mutta mukava nojatuolimme oli päässyt huonoon kuntoon, kissa oli osoittanut siihen mieltään kynsillään eikä poikien tahmatassujen jälkiä saanut enää millään ilveellä putsattua. Yhtenä pävänä sitten irrotin niitit, leikkasin uuden kankaan vanhan mallin mukaan ja verhoilin tuolin uudestaan. Mikään mestariteos tämä ei ole, mutta selvä parannus entiseen. Kangas on Ikean poistolaarista, mukavan tukevaa puuvillaa. Puuosat haluaisin vielä joskus petsata nätimmällä värillä, mutta siihen ei aikataulu tällä kertaa venynyt. Olen kuulkaa aika tyytyväinen, kun sain tämän ikuisuusprojektin pois tehtävien töiden listalta!

10 kommenttia:

 1. Vau, hieno muutos! Sait sen myös kuulostamaan tosi helpolta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olin itsekin yllättynyt työn helppoudesta, olin varautunut vaikeuksiin:)

   Poista
 2. Hieno lopputulos. Olen itse verhoillut sohvan istuin- ja selkänojatyynyt samaisella Ikean kankaalla, ja harmillisen nopeasti etelään osoittavista ikkunoista tuleva aurinko on kankaan haalistanut. Jos mahdollista, kannattaa suosia paikkaa, johon aurinko ei pääse suoraan porottamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää - meidän olkkariin paistaa kahdelta suunnalta aurinko, joten tuoli haalistuu varmasti. Mutta ehkä siinä vaiheessa on jo aika vaihtaa taas uusi päällyskangas:)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Miusta tuo petsi on just oikeen väristä :) Täällä etenee elämäni eka verhoiluprojekti, alkoi syksyllä ja jospas tuo ennen kesää valmistuis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mun makuun tuo petsi on liian punainen, mutta makuasioita, makuasioita:) Kuvia verhoiluprojketista!

   Poista
 4. Näyttää hyvin onnistuneelta projektilta joka tapauksessa, hieno! Usein se hommaan ryhtyminen taitaa olla se vaikein osio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, tätä projjektia suunniteltiin huolellisesti:)

   Poista
 5. Upea muodonmuutos! Sait sen tosiaan kuulostamaan helpolta, melkein kuin vois itsekin kokeilla. Vaan en ehkä yhtä hyvin taitaisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se oli helppoa, etenkin kun ei tarvinnut itse piirtää kaavoja. Rohkeasti vaan!

   Poista