sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Lankavaraston vuosikatsaus

Stash 2016

On taas se aika vuodesta, kun kippaan lankani lattialle ja ihastelen varastoni aarteita. Siinä on vyyhti poikineen! Hämmentävää kyllä, lankaa on muutama kilo vähemmän kuin viime vuonna, vaikka muutaman kerran kompastuin lankakaupassa ihan huolella.

Stash 2016

On kyllä aina yhtä mukavaa huomata, että olen osannut ostaa lankoja, jotka parin vuoden varastoinninkin jälkeen ovat ihania. Katsokaa nyt näitäkin! Ei tarvitse kovinkaan vilkasta mielikuvitusta nähdäkseen tuossa pari villapaitaa, muutaman huivin ja pipon.

Stash 2016

Suurin ongelma tällä hetkellä onkin se, että saisin päätettyä seuraavan neuleen. Villapaita petrooleista alpakkasilkeistä, vai sittenkin harmaita raitoja Madtoshista? Kirjoneulelapasille olisi tarvetta, ja perheelläkin on toiveita. Ensin kuitenkin ajattelin tikutella valmiiksi yhden keskeneräisen villapaidan, koska keskeneräisten neuleiden määrä on ylittänyt kriittisen rajan - niitä on nyt sen verran, että vähän ärsyttää (lisäksi paidasta on tulossa tosi kiva, ja haluan sen pian käyttöön).

Stash 2016

Niille jotka hämmästelevät oikean alareunan oransseja ja violetteja keriä, niin älkää suotta huolestuko! Ne langat ovat kummaväreistä pitäville perheenjäsenille. Vähän ikävästihän ne rikkovat värimaailman harmonian, täytyy varmaan tikutella nuo jämät pois viimeistään ennen seuravaa vuosikatsausta. Edellisvuosien varastontuuletuksia löytyvät täältä: 2014, 2013, 2012, 2011.

24 kommenttia:

 1. Kovin on säilynyt harmoonisena lankavarastosi vaikka nyt noita "kummavärejäkin" löytyy :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköistä, näen hyvin ihania villapaitoja ja asusteita! Kummavärit ovat se kuuluisa piste iin päällä, joka tekee koko varastosta mielenkiintoisemman ja harmonisista väreistä entistä kutsuvampia! Kutomisintoa vuodelle 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän ne omaan silmään sattuvat nuo kummavärit, mutta ihan totta, tuovat vähän särmää.

   Poista
 3. Upea varasto! Kummavärit tuovat kontrastia ;)

  VastaaPoista
 4. Hauska postaus! Sai miettimään miltä mun lankavarasto näyttäisi yhdessä kuvassa. Taitaisi olla mulla juurikin siniset ja vihreät ne kummavärit siellä seassa :)

  VastaaPoista
 5. Nyt on lankavarastopostaus mun makuun. Painopiste ei ole kiloissa ja metreissä, vaan väriharmoniassa, tulevissa suunnitelmissa ja aisteilla nauttimisessa. Ei suorittamista, vaan fiilistä! Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Työelämässä joutuu ihan tarpeeksi miettimään sääntöjä ja rajoitteita, en harrastaessa millään viitsi semmoisia miettiä.

   Poista
 6. Tuota en uskaltaisi tehdä, vaikka tuo kuva on niin houkutteleva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskalla pois vaan, mulle ainakin iskee ihan hurja inspis näitten langanlevittelyiden jälkeen. Yllytiyllyti!

   Poista
  2. Katsotaan miten mummon käy. Jos vaikka joskus....

   Poista
 7. Mitä lankaa on tuon alimman kuvan alimmassa kerärivissä toinen kerä vasemmalta? Alkoi mokoma huudella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kaksi kerää? Louhittaren luolan Louhitarta värissä oliivi. Oikein kiva lanka!

   Poista
  2. Kiitos! Pitääpä piipahtaa Snurressa jonain päivänä.

   Poista
 8. Kummavärit lähiväriharmonian laidoilla olivat minusta erittäin ilahduttavia.

  VastaaPoista
 9. The peculiar colors on the edge of the close-up harmony make me very satisfied.
  baby boudoir pillow
  baby pink accent pillows
  sofa accent pillow white

  VastaaPoista
 10. Yass!So good to find another person with a few original thoughts on this subject. Many thank’s for sharing this one 카지노사이트

  VastaaPoista