keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Kuitupitoiset kokoontumisajot

Viime viikonlopun vietin Päivölässä Kuitupitoisissa, hyvässä seurassa. On aina syytä tyytyväisyyteen, kun saa nauraa niin, että ripsivärit ovat pitkin poskia.
Näissä tapaamisissa on perinteisesti ollut tarjolla ihkulankaa, niin nytkin:

Syksyn kuitupitoiset kokoontumisajot

Mopo ei päässyt kovin pahasti karkaamaan, ja ostin vain yhden vyyhdin lapaslankaa kirppispöydästä, ja sukkalangat, jotka pääsivät puikoille saman tien, mutta oijoi, katsokaa mitä ihana ystävä antoi syntymäpäivälahjaksi:

Lankaa!

Viisi vyyhtiä Väiskiä nimikkovärissäni - näistä tulee lähitulevaisuudessa Still light. Kiitos T!

Ja ne ostamani sukkalangat... en tiedä mitä ajattelin värejä valitessani - syytän skumppahuuruja ja riehakasta tunnelmaa. Sukat käyttäytyivät huonosti alusta alkaen, raidat eivät olleet kivoja, meinasi tulla liian isot, solmujakin oli. No, ehkäpä Joulupukki keksinee näille sopivan loppusijoituspaikan.

Raikulisukat

Tämän syksyn tapaamisen ehdoton ykkösasuste oli tiara. Kaikkia kruunuja en valitettavasti saanut kuvattua, mutta tässä pieni otos tarjonnasta. Salillinen tiarapäisiä naisia oli kyllä varsin hilpeä näky!

Syksyn kuitupitoiset kokoontumisajot

Ja tässä bloggaaja pohdiskelee kämppistensä kanssa Väiskin uuden värikartan kirjoneulemahdollisuuksista (ne todettiin runsaiksi). Kuvasta kiitos Eevalle!
Trinsessatrio

Ja lopuksi vielä jotain valmistakin, myssy itsekehrätystä Corgi Hill Farmin polwarthista. Malli on omaan päähän sopivaksi muokattu Naked Star hat. Kuvan otti Tuulia, kiitos!
Uusi myssy

Hauskaa oli, mutta jösses että ottaa koville toipua näistä vähäunisista viikonlopuista - mutta toisaalta, näillä nauruilla nostettiin taas elinikäennustetta usealla vuodella:)

8 kommenttia:

 1. Ooh! Milloin Möffi-special pamahtaa kauppojen hyllyille? :D

  VastaaPoista
 2. Kyllä laulavaa valasta löytyy monenkin kaupan hyllyiltä:) Tuo on semmoinen vähän tummempi versio mun nimikkoväristä. Eikös olekin ihanaa?

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Oli ihana nähdä. :)

  VastaaPoista
 4. What’s up to all, it’s genuinely a fastidious for me to visit this website.

  VastaaPoista
 5. This is very interesting, You are a very skilled blogger.

  VastaaPoista
 6. I’ve shared your site in my social networks!

  VastaaPoista
 7. I couldn’t resist commenting on this article. Wonderful post!

  VastaaPoista