keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Kuvan vyyhtiä ei vahingoitettu kuvauksissa

Spring foliage

Spring foliage

Spring foliage

Kudoin pehmeät vihreät kämmekkäät, koska lehtiaihe oli niin kiva, ja varastoistani löytyi juuri sopivankokoinen jämäkerä Casbahia. Mikä tahansa syy kutoa Casbahia on hyvä syy. Malli oli kiva, Spring foliage siitä Alana Dakosin kirjasta, jossa malli näyttää nyrpeältä joka kuvassa.

Spring foliage

Paras "sujautan tän ihkuvyyhdin povariin hups vaan, kukaan ei huomaa"-ilmeeni. No, ei sentään. Lanka jäi toistaiseksi kauppaan, mutta vain koska en osannut päättää haluanko sitä sukkien vai villatakin verran. Champagne problems.

11 kommenttia:

 1. Syötävän ihanat kämmekkäät...! Ja lankaahan kannattaa aina ostaa takillinen, kun jämistä voi sit neuloa jotain pientä niinku just sukat :D Itse harrastan tätä liikaakin, takillisten ostamista siis, onneksi en ole rikkaampi ihminen...

  VastaaPoista
 2. Tää vihreä on edelleenkin itse täydellisyys. Ihan tasan tarvitsen samanlaiset. Ihan tasan Cashbahista, kun se näyttää niin nätiltä. :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit kämmekkäät! Miulla on ollut varastossa varmaan pari vuotta vyyhdillinen cashbahia, mutten raaski käyttää sitä mihinkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyttöön vaan ihkulanka! Kaupasta saa aina uutta tilalle:)

   Poista
 4. Hei. Kaunis blogi sinulla! En ollut aikaisemmin tutustunutkaan. Erityisesti tuo otsikon valas ja muut akvarellit lämmittävät mieltä (ja kierrätys-valas!). Piirsin itsekin paljon nuorempana, nyt se on jäänyt, mutta kummittelee aina ajatuksissa: piirustustaidostakin olisi pidettävä huolta. Ehkä pitäisi ottaa piirustushaaste itsekin vastaan. t. Heidi/ kaarnainen (Rav.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kun löysit tänne, ja lähde ihmeessä mukaan piirustushaasteeseen!

   Poista
 5. Ihana vihreä ja kauniit kämmekkäät. Vyyhdissäkään mitään vikaa ole. ;)

  VastaaPoista