maanantai 18. marraskuuta 2013

Kerran vielä, tunteella

Handspun Rikke

...Rikke nimittäin. Tykkään tästä mallista niin kovasti, että kudoin jo kolmannen (ensimmäinen ja toinen, jos jotakuta kiinnostaa) version. Lanka on itsekehrättyä pilvenhattaran pehmeästä Pepperpantsin värjäämästä merinokashmirsilkkitopsista (kashmiria on 25 %, ja silkkiä samanverran - pehmeämpää kuin kissanpennun massu).

Handspun Rikke

Kuvasta huomaan, että harmaa pipo korostaa hiusten harmaita suortuvia, mutta enpä taida antaa sen häiritä. Hiukseni ovat värjäämättömät ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1984, enkä ihan heti aio aloittaa värjäysrumbaa uudelleen - etenkin, kun oma värini ei yllättäen olekaan samaa sävyä maantien kanssa. Mutta pidätän oikeuden mielenmuutoksiin:)
9 kommenttia:

 1. Niin kaunis harmaa tossa pipossa! Enkä kyllä olisi harmaita suortuvia huomannut, ellet olisi niistä maininnut. Oma hiusvärisi on pehmeä, kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Pakko tunnustaa, että pipon harmaa on omaan makuuni hiukan liian lämmin, mutta tuo 25 % kashmiria korvaa pehmeydellään sävyn puutteet.

   Poista
 2. kauniin yksinkertainen pipo! ja harmaa sopii sinulle mainiosti. Olen itsekin yllättynyt omien hiusteni väristä nyt kun niitä en ole värjäillyt pariin vuoteen. Nehän onkin punertavat! (eikä hiirulaisen harmahtavat niinkuin muistelin....)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmaa on aina hyvä:) Jännä juttu tuon luonnollisen värin kanssa, suurin osa värjäyksen jättäneistä sanoo samaa - ei se oma väri ollutkaan niin tylsä kuin luuli.

   Poista
 3. Rikke on hyvä, väri kaunis ja pinta tasainen.
  Sama juttu, äärimmäisen yllättynyt omasta väristä, jonka kuvittelin maantien harmaaksi, mutta osoittautui tumman ruskeaksi, toki harmaalla höystetyksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Värjätyn hiuksen rinnalla juurikasvu näytti aina harmaalta, mutta onneksi totuus oli toinen. Toisaalta, odotan mielenkiinnolla miltä tukka näyttää sitten, kun harmaata on enemmän kuin ruskeaa.

   Poista
 4. Kaunis on tämäkin Rikke. Olen kade kun jotkut osaavat itse tehdä ihqulankaa... Niin ja tuota hiusten värjäämisestä luopumista tuntuu olevan liikkeellä paljon. Itsekin siitä luovuin ja alta paljastui varsin mukava väri, paljon itselle sopivampi kuin purkista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kehrääminen on kivaa ja helppoa, kannattaa kokeilla! Come on over to the dark side, we have cookies:)

   Poista