torstai 26. kesäkuuta 2014

Valaansininen Still light

Elämä on haitannut harrastuksia, ei ole ollut aikaa internetille - mutta puikot sentään ovat viuhuneet, katsokaa vaikka!

Valaansininen Still light

Joulun alla aloittamani toinen Still light valmistui sopivasti alkukesän viileille viikoille (se ensimmäinen löytyy täältä). Kudoin ohjetta aika tavalla tiukemmalla neuletiheydellä, koska pidän tiiviistä neulepinnasta ja toivon, että tiivis pinta ei ihan heti nyppyynny. Toki vaatii jonkinasteista hulluutta kutoa mekko 2,5 mm puikoilla, mutta ei sitä aina voi täydellä pakalla pelata. Pääntietä muokkasin avarammaksi lyhennetyin kerroksin ja hihoista kudoin reilusti pidemmät. Seurasin ohjetta oikeastaan vain taskujen kohdalla, muuten etenin hyväksi havaitulla "sovita joka välissä" -menetelmällä.

Valaansininen Still light

Nappilaatikosta ei löytynyt sopivaa sinistä pikkunappia, joten laitoin niskaan tuommoisen hassun emalisen kissanapin. Voi olla että vaihdan sen, jos löydän tilalle jonkun kivemman - mutta luultavasti unohdan koko jutun syksyyn mennessä, kun en itse tuota nappia edes näe.

Valaansininen Still light

Tuo ihana lanka on Louhittaren luolan Väiskiä, Valaan laulua tietenkin. Melko lailla täydellinen sinisen sävy minulle, eikö vain?

7 kommenttia:

 1. Voi, kun olen odotellut blogipostauksiasi, ihan koukussa... :) Sulla on ihan huikeita juttuja ja tuo väri, sehän on ihan paras ikinä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitso! On ollut sen verran muita kiireitä, ettei jaksamista ole piisannut bloggaamiseen, mutta ehkä se tästä taas lähtee.

   Valaan laulu on mun ihan ykkössuosikkiväri, onhan se mulle tehty:)

   Poista