keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Huvin vuoksi

Tuon joku aika sitten esittelemäni Still lightin valmistuttua mietin, että mitä seuraavaksi kutoisin. Keskeneräisiä olisi vaikka kuinka, haastetöitä tekemättä ja Tour de fleecekin alkaa, pitäisi kehrätä, pitäisi sitä ja pitäisi tätä. Ihan älytöntä! Harrastuksesta tässä kuitenkin on kyse, omaksi huvikseni kudon, en pakosta. Stressiä on elämässä ihan riittävästi ilman itse keksittyjä suorituspaineitakin.

Mietin hetken, mitä huvittaisi just nyt kutoa, ja totesin, että harmaat kynsikkäät jostain kivasta langasta. Tämmöiset niistä tuli:

Kynsikkäät

Kanssaräveltäjän ihailtavasta lankavarastosta (hei vaan S!) vaihdettua Ilun merinosukkalankaa, 2,25 mm puikot, malli stetsonista. Luulin tekeväni varteen Petäjä-sukkien mallineuletta, mutta neuleillassa vieressä istuva sukkien suunnittelija kertoi, että omiani olin kutonut (hei vaan E!). Hupsista! Ei haittaa, kivat tuli näinkin.

Kynsikkäät

Nyt kun olen tähän hurvittelun makuun päässyt, niin aloitin samoin tein - ette kyllä ikinä arvaa - sinisen pipon ja harmaan villatakin.

8 kommenttia:

 1. Kovasti on hienot. Mullakin olisi vaikka sun mitä, mutta justiinsa nyt huvittaisi neuloa tismalleen nuo kynsikkäät. ;)

  VastaaPoista
 2. Peukku pystyyn täältäkin! nätit ovat.

  VastaaPoista
 3. I like your post, you did good job, keep it up and i have also something to share.
  mcafee.com/activate
  www.mcafee.com/activate

  VastaaPoista
 4. I like the way you written this blog post, its quiet good. Similarly, I also have some useful links.

  mcafee.com/activate
  www.mcafee.com/activate

  VastaaPoista
 5. This is very good content writing, I like the way you describe everything, I have also something to share here related to your health

  Home Nursing service for senior citizens in Delhi

  VastaaPoista