tiistai 21. lokakuuta 2014

Tyyliniekka

Jos itselläni on jokseenkin tiukkoja mielipiteitä väreistä, niin eipä ole tuo omenakaan kovin kauas puusta pudonnut. Pienoismalli tilasi itselleen pipon, jossa piti olla sinistä ja valkoista sekä keltainen tupsu. Yhdessä sitten valittiin langat, ja tupsulangat saatiin avuliaalta ravelrytoverilta (kiitos, M!). Tuli kyllä aika kiva pipo!

Uusi pipo

Seuraavaksi poika toivoi samanlaisia kämmekkäitä kuin isillä. No, samaa lankaa ei enää ollut, mutta Frog treen alpakkaa löytyi passeli jämäkerä. Malli mukailee Camp Out mittsejä.

Kämmekkäät

Sukkia poika toivoi juuri tästä langasta (Mind the gap, täältä sitä saa) jo viime talvena, mutta joutui odottamaan syksyyn (koska tuo lapsi kasvaa ihan silmissä, myös maata pitkin). Vähän jouduin jatkamaan muinaisella Opalilla, mutta kivat sukat noista tuli.

Raitasukat

Äitinsä poika.

Raitasukat

12 kommenttia:

 1. Ihania värejä! Pojallasi on erinomainen värisilmä! Mukavasti tuossa pipossa muuten teit tuon värinvaihtuman. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Äitinsä poika, raitavärejä valkattiin hartaasti:)

   Poista
 2. Kovin on tyylikkäät neuleet nyn. Musta on jotenkin aina paljon helpompi käydä neulomaan, jos tilaajalla on värit ja muut jo mietittynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuommoiselle tarkalle tilaajalle voi tehdä mitään omin päin, helpommalla pääsee kun antaa itse valita värit:) Tilausneuleet on kyllä hankalia, en niitä tee muille kuin perheelle, muuten tulee vaan turhaa stressiä.

   Poista
 3. Oh, hyvä staili on poijjaalla!

  VastaaPoista
 4. Voi nenä. Iski akuutti tarve tuolle mielettömän ihanalle raitalangalle.

  VastaaPoista
 5. Vau miten makeita neuleita! Aijaijaij, tuo pipon väriyhistelmä on niin i-h-a-n-a!

  VastaaPoista
 6. Omenalla on hyvä maku! Pipo on aivan mahtavan upea.

  VastaaPoista