sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Hyviä hetkiä

Simple sprinkle

Muutama viikko sitten sain valmiiksi Simple sprinkle -kaulurin. Ohjeen vaatimia paksuja lankoja ei varastostani juurikaan löydy, mutta hyvin onnistui dk-vahvuisellakin langalla. Tykkään kovasti noista väreistä, mitä nyt tuo yksi kohta vasemmalla olalla vähän häiritsee (turhan jyrkkä kontrasti tumman ja vaalean langan välillä). Käännänkin sen kohdan yleensä niskan puolelle piiloon. Yhden raitaosion purin kokonaan pois, kun se ei kertakaikkiaan istunut kokonaisuuteen.

Simple sprinkle

Viime kesänä aloitettu villapaitakin valmistui vihdoin. Malli on taas kerran The Tailored Sweater Method, lanka on Ziljan varastosta kotiutettua Hopeasäikeen sukkalankaa. Langan neuletuntuma oli vähän turhan puuvillainen omaan makuuni, mutta neulepinta tuntuu mukavalta, ja värit käyttäytyivät hyvin, ei tullut yhtään lätäkköä, salamaa tai seepraraitaa.

Villis

Aika kiva peruspaita! Tykkään erityisesti kauluksesta, ja tuosta poronsarvisesta napista, jonka isä toi Lapintulaisena joskus 70-luvulla.

Villis

Kuvat otti ihana Terhi mukavan messuretkemme jälkeen. Kiitos!

Messusaalis

En ole pariin vuoteen käynyt messuilla, mutta nyt tuli huolella koluttua Titityyn ja Kerän nurkka, kaikenlaisia ihanuuksia löytyi. Raitatunika, kirjoneulelapaset, sormikkaat ja raitapaita sekä kesämekko, kuvassa aloittamista vaille valmiina.

Kissa kassissa

Ostoskassista oli hupia vielä kotimiehellekin.10 kommenttia:

 1. Tää paita on ihan huikaisevan ihana. Tykkään hurjasti tuosta kauluksesta. Tehdäänkö vaihtis? Mä tein sun neulottavaksi vasamat, niin sä voisit tehdä mulle tähän ohjeen? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä yritys:D

   Tuo on oikeasti ihan helppo tehdä, kutoo vain TTS:n mukaan paidan, jossa on laajahko pääntie ja sitten lisää ainaoikealla kauluksen. Osaat varmasti! Vasamat on muuten melkein valmiit, tulee kivat:)

   Poista
 2. Sinun neulomuksissasi on aina kauneimmat värit kerrassaan! Ja tuo viimeinen kuva kirvoitti pienen ikäväkyyneleen silmäkulmaan, kun sai muistelemaan Fedjaani, joka rakasti paperikasseja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Karvakaverit jättävät kyllä lähtiessään ison ikävän.

   Poista
 3. Olen seurannut blogiasi suunnilleen vuoden ajan, ja blogisi tuottaa minulle paljon iloa ja pakahduttavia esteettisiä elämyksiä. Aivan ihania piirustuksia, valokuvia, neuleita ja värejä! Kiitos! Terveisin Viivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista Viivi, tässä ihan punastuttaa:)

   Poista
 4. Thank you for sharing this wonderful blog , and it is very useful information norton.com/setup

  VastaaPoista
 5. The information you shared with us was very helpful, thank you very much. Great post, Thanks for providing us this great knowledge, Keep it up mcafee.com/activate

  VastaaPoista
 6. Dear Admin, you have shared very informative information with us through your article. this information is very useful for me and you are doing amazing work keep it up. I want also to share something with you. Thank you so much for sharing this and I wish you all the best for the upcoming article. norton.com/setup
  www.norton.com/setup, Norton product key

  VastaaPoista